Водій мотоцикла збив мопедиста і втік з місця ДТП

Серпень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1438 | Коментарі: 0

На автодорозі сполученням «Молодіжне – Новогригорівка – Перша» водій мотоцикла «К-750», 21-річний житель с. Молодіжне Долинського району, виїхав на смугу зустрічного руху, здійснив зіткнення з мопедом «Альфа», яким керував 28-річний місцевий житель. Після скоєння пригоди водій мотоцикла з місця втік. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області .

В результаті ДТП водія мопеда з тяжкими тілесними ушкодженнями було госпіталізовано в Долинську центральну районну лікарню.
Шановні учасники дорожнього руху! Ще раз хотілось би нагадати всім: будь-то пішохід, чи водій мотоциклу або автомобілю, що всі повинні суворо й неухильно виконувати головний закон дороги - Правила дорожнього руху. Тільки так можна уберегтися від трагедій, в яких гинуть і одержують каліцтва люди. Цінуйте своє життя.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool