Вночі на снігоприбиральних роботах в Одесі були задіяні понад 1 тис. 800 залізничників та 6 одиниць техніки

Грудень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Вночі з 29 на 30 грудня по Одеській дирекції залізничних перевезень для боротьби зі стихією були задіяні 1 тис. 800 залізничників та 6 одиниць снігоприбиральної техніки, які очищували колію та стрілочні переводи від снігу по станціям Одеса-Головна, Одеса-Сортувальна, Одеса-Застава-1, Берегова та Чорноморська. Роботи тривали всю ніч.

Потужна хуртовина призвела до затримок у русі пасажирських поїздів дальнього сполучення та приміських. Вночі по Одеській залізниці було відправлено 28 приміських поїздів, 10 – із запізненням. Ці електропоїзди відправилися із затримками від 16 до 220 хв. Також було відправлено згідно з графіком 10 пасажирських поїздів, затримано відправлення 11 від 15 до 425 хв.
Нагадаємо, що, через складні метеоумови, минулої доби рух міського та приміського громадського автотранспорту по Одесі та області було повністю паралізовано.

Просимо пасажирів із розумінням поставитися до складнощів у роботі залізничників, які роблять все можливе для якнайшвидшого курсування усіх поїздів згідно з графіком.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool