Влітку до популярних пляжів Одещини можна буде дістатися пришвидшеними приміськими поїздами

Квітень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

Правління ПАТ «Укрзалізниця» підтримало пропозицію філії «Одеська залізниця» у відповідь на попит минулих років серед пасажирів на виділення додаткових поїздів у літній період у Білгород-Дністровському напрямку.

Про це повідомила заступник начальника служби приміських пасажирських перевезень філії Лариса Лисіч під час круглого столу присвяченому проблемам і перспективам розвитку туристичної галузі в Одеському регіоні і новим можливостям відпочинку для одеситів. Вона зазначила, що влітку до популярних пляжних курортів Одещини можна буде швидко, вигідно й безпечно дістатися залізницею.

«Введення додаткових поїздів надасть можливість посилити економічні та соціальні показники регіону, збільшити дохідні надходження від перевезення у приміському сполученні, покращить рівень обслуговування пасажирів, у тому числі й за рахунок скорочення часу поїздки, при введенні прискорених ниток курсування», – аргументувала фахівець.

Наразі відомо, що у зазначеному напрямку влітку буде введено чотири додаткові електропоїзди. Таким чином, з Одеси до курортних містечок Білгород-Дністровського району курсуватимуть 9 пар електропоїздів, зокрема 4 пари пришвидшених з мінімальною кількістю зупинок у найбільш популярних пунктах, а саме зупиночних пунктах та станціях Студентська, Нагірна, Кароліно-Бугаз, Лиманська, Морська, Сонячна, Бугаз. Це дозволить пришвидшеним поїздам скоротити тривалість рейсу на 30-48 хвилин, у порівнянні з поїздами, що курсують за діючим графіком. При цьому вартість проїзду залишиться як для звичайного приміського поїзду.

До речі, вартість проїзду електричкою на сьогодні суттєво нижча у порівнянні з іншими видами транспорту, зокрема маршрутними автобусами.

Так, нині вартість проїзду на поїзді з Одеси до міста Білгород-Дністровський коштує лише 14 грн., а до курорту Кароліно-Бугаз – 10,15 грн. Тому залізничники впевнені, що популярність поїздів даного залізничного напрямку буде високою.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool