Власна оселя - невдалий вибір місця для куріння

Січень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 1

Чи то морози за вікном, чи зміни в законодавстві, що не дозволяють курити у громадських місцях, усерйоз лякають курців, бо чим ще можна пояснити те, що деякі з них обирають для куріння свої оселі.

 Часто-густо таким місцем стає навіть ліжко. Повчальним прикладом наслідків такого небезпечного вибору місць для куріння є оперативна інформація пожежно-рятувальної служби області за 27 січня, відповідно до якої через необережність з вогнем при курінні у житловому секторі виникло 3 пожежі.
Так, у селі Піщаний Брід Добровеличківського району куріння в ліжку 26-річного племінника хазяйки помешкання спричинило займання домашніх речей у кімнаті житлового будинку. Винуватець пожежі зазнав опіків ніг та отруївся чадним газом. Його госпіталізовано до центральної районної лікарні.
З цієї ж причини зайнялися домашні речі у квартирі житлової п’ятиповерхівки у м. Світловодськ. Винуватцем події став 81-річний співмешканець хазяйки. З опіками чоловіка госпіталізовано до лікарні. Також у Світловодську через недопалок господаря загорілися домашні речі у квартирі сьомого поверху житлової дев’ятиповерхівки. Тут, на щастя, обійшлося без травм.
Нагадаємо, що з початку року необережність з вогнем при курінні вже вартувала життя сімом жителям області.
Тож вкотре наголошуємо на необхідності суворого дотримання вимог пожежної безпеки. Якщо ви курите вдома, відведіть для цього відповідне місце, яке обладнайте попільничкою, виготовленою з негорючого матеріалу. Нею може бути скляна банка або металева бляшанка. Недопалки після куріння обов’язково гасіть. Лише так ви захистите свою оселю від пожежі.

Територіальне управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool