Владислав Лупашко: «Хочемо реабілітуватися перед своїми уболівальниками»

Листопад 30, 2016 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

Півзахисник кропивницької «Зірки» Владислав Лупашко в інтерв’ю клубній прес-службі розповів про причини поразки від одеського «Чорноморця», а також оцінив майбутнього суперника нашої команди в дербі Кіровоградщини – ФК «Олександрія».

Владиславе, на твою думку, чому не вдалося здолати одеський «Чорноморець»?

- Ми припустилися кількох грубих помилок, тому й програли. Хоча, спочатку ніби контролювали хід гри. Поєдинок узагалі розпочався для нас якнайкраще, із забитого м’яча. До суперника ми були готові, й вони нам якихось особливих сюрпризів чи несподіванок не піднесли. Ми обрали правильний план на матч, але груба помилка в центрі поля призвела до того, що одесити зрівняли рахунок. У другому таймі ми дещо підсіли фізично. Але тут позначилося те, що ми тренувались увесь тиждень на синтетиці, а в Одесі поле було вологе. Тож, у нас не вистачало сил вибігати у швидкі атаки, на які ми розраховували.

Крім того, мали місце й помилки арбітра.

- Так, адже Руслан Зубков ніяк не заслуговував на вилучення, а в епізоді, коли нам забивали другий м’яч, один із гравців «Чорноморця» (Євген Смірнов – авт.) перебував у чистому положенні поза грою, перекриваючи Паста. Та й узагалі, протягом поєдинку всі мікродуелі трактувалися на користь господарів. Була однозначною симпатія арбітра до одеситів.

Твоя заміна викликана пошкодженням чи це була просто тактична задумка тренера?

- Так, мало місце пошкодження. Нині я тренуюсь індивідуально. Проблеми із привідним м’язом. Не знаю, чи встигну відновитися до матчу з «Олександрією». Поки дискомфорт у нозі відчуваю.

Що можеш сказати про «Олександрію» в цьому сезоні?

- Дуже міцна команда, яка демонструє непогані результати. Загалом, мені здається, що зараз в «Олександрії» є два рівноцінних склади майстерних виконавців. Отже, нас очікує надскладна гра.

Мабуть, поразка в першому колі з рахунком 0:4 додає мотивації нашій команді?

-  Ви знаєте, стараємося не думати про ту поразку. Наше головне завдання – перемогти, порадувати вболівальників, керівництво клубу, тренерський штаб. Ми хочемо показати, що тренери правильно працюють, адже, якщо ми переможемо, в першу чергу, це буде їх заслуга. Звичайно, та поразка додатково стимулює і нам хочеться реабілітуватися перед своїми уболівальниками.

-  Владиславе, після поразки від «Чорноморця», чи реально «Зірці» боротися за першу шістку?

-  Гра покаже, реально це чи ні. Але буде дуже складно. Ми тільки нещодавно почали роботу з новим тренером, наша мета лишається незмінною, але досягти її буде дуже й дуже важко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool