Визволителі Кіровограда отримають грошову допомогу

Листопад 13, 2014 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

З нагоди 71-ї річниці визволення Кіровограда від фашистських загарбників виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив надати грошову допомогу 10 ветеранам війни – визволителям обласного центру у розмірі 1000 грн кожному на загальну суму 10000 грн.

Враховуючи подання Кіровоградської територіальної організації Українського товариства глухих, Кіровоградської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих, Кіровоградського учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих, Кіровоградської міської організації інвалідів «Сила духу» Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України”, з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів виконавчий комітет Кіровоградської міської ради надав також грошову допомогу 87 громадянам у розмірі 250,00 грн кожному на загальну суму 21750,00 грн. А за поданням Кіровоградської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих з нагоди відзначення Міжнародного дня сліпих 10 громадян отримають матеріальну допомогу у розмірі 250,00 грн кожному на загальну суму 2500,00 грн.
Члени виконкому доручили відділу соціальної підтримки населення Кіровоградської міської ради організувати проведення урочистого вручення грошових допомог.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool