Визначались переможці міського конкурсу (ФОТО)

Квітень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 2784 | Коментарі: 0

Надзвичайний інтерес викликав у Кіровоградських школярів організований управлінням освіти міської ради конкурс на кращу Великодню листівку,  повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Поважне журі у складі заступника міського голови Лариси Андреєвої, протоієрея Кафедрального собору отця Євгенія, керуючої справами виконавчого комітету Лідії Єдьчанінової, начальника управління освіти міської ради Лариси Костенко, депутата міської ради Вадима Дриги визначали переможців.

Як повідомила Лариса Костенко, у конкурсі взяли участь 34 навчальних заклади міста. 280 робіт надали кіровоградські учні з 1 по 9 клас.

Голова журі Лариса Андреєва відзначила, що переможців, у даному випадку, визначити надзвичайно складно. У кожній роботі відчувається жива душа дитини, всі вони виконані у різних техніках, з різноманітних матеріалів, різного рівня складності, проте у кожній роботі проглядається, як сприймається світ широко відкритими дитячими очима.

фото Ігоря ФІЛІПЕНКА

Визначались переможці міського конкурсу (ФОТО) Ігоря Філіпенка

Визначались переможці міського конкурсу (ФОТО) Ігоря Філіпенка

Визначались переможці міського конкурсу (ФОТО) Ігоря Філіпенка

джерело:Кіровоградська міська рада.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool