Візит в Україну Президента Таджикистану активізує діалог наших країн - Андрій Гончарук

Грудень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1709 | Коментарі: 0

15-16 грудня 2011 року Президент Республіки Таджикистан Емомалі Рахмон відвідає Україну з офіційним візитом. Про це повідомив Радник Президента України – Керівник Головного управління з питань міжнародних відносин Адміністрації Президента Андрій Гончарук. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі Президента України Віктора Януковича

«Очікується, що візит Президента Таджикистану надасть суттєвого імпульсу подальшому українсько-таджицькому діалогу на всіх рівнях, створить політичне підґрунтя для поглиблення двостороннього співробітництва у сферах, які становлять взаємний інтерес», - сказав А.Гончарук.

Глави Української та Таджицької держав планують підписати Спільну заяву, яка закріпить основні домовленості щодо інтенсифікації співпраці на конкретних перспективних напрямах двосторонньої взаємодії. Йдеться насамперед про торговельно-економічну та енергетичну галузі, а також науково-технічну та культурно-гуманітарну сфери.

У рамках візиту сторони також мають намір укласти низку міжурядових та міжвідомчих угод, спрямованих на поглиблення взаємовигідного співробітництва. Документи зокрема стосуватимуться захисту інформації, урядового зв’язку, а також співпраці між Конституційними Судами та Національними олімпійськими комітетами двох країн.

Відповідно до програми візиту Президент Таджикистану планує також відвідати Дніпропетровськ. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool