Візит Предстоятеля до Кіровоградської єпархії

Вересень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1461 | Коментарі: 0

03–04 жовтня 2014 року Кіровоградську єпархію з Архіпастирським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.
 

Офіційна програма візиту

3 жовтня 2014 року, п'ятниця
15:00 – зустріч Святійшого Патріарха Філарета на кордоні області.
17:00 – зустріч Святійшого Патріарха Філарета з інтелігенцією міста та представниками ЗМІ в обласному художньому музеї (вул. Велика Перспективна, 60, 2-й поверх, виставковий зал). Вхід вільний.
4 жовтня 2014 року, субота
09:00 – Святійший Патріарх Філарет відвідає смт Новоархангельськ, де звершить чин великого освячення храму на честь Рівноапостольного князя Володимира та Божественну Літургію. Його Святості співслужитиме собор ієрархів, а також духовенство єпархії.
15:00 – Святійший Патріарх Філарет відбуде до м. Києва

До уваги вірян: до участі у Патріаршому богослужінні запрошуємо всіх бажаючих. За детальнішою інформацією звертатись до настоятелів храмів Кіровоградської єпархії Київського Патріархату.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool