Виявлено факти продажу алкоголю і тютюну неповнолітнім

Березень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Кіровоградський міський центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з кримінальною міліцією у справах дітей та управлінням по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради провели другу частину довготривалої профілактичної акції «Я не продаю неповнолітнім алкогольні та тютюнові вироби»

 Метою акції, відзначив т.в.о. директора Центру Вадим Нікітін, є виявлення суб’єктів продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім.

 З 15 відпрацьованих торгівельних закладів, повідомив Вадим Нікітін, у трьох (магазин «Україночка» по вул.. Пацаєва, магазин «Жадівський» по вул.. Жадова, магазин «Продукти» по вул.. Волкова) виявлені порушення ч.2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (продаж алкогольних та тютюнових виробів особам, яка не досягла 18 років).
 Вадим Нікітін звернув увагу, що у деяких торгівельних закладах, в яких зафіксовано продаж алкогольних напоїв неповнолітнім, відсутні ліцензії на продаж алкогольних напоїв та продаж товару не оформлюється належним чином (не видаються фіскальні чеки навіть на вимогу працівників правоохоронних органів).
 В ході проведеного заходу розповсюджено друковані профілактичні матеріали: «Тут не продають алкоголь неповнолітнім» та «Пам’ятка продавцеві», які мають нагадувати працівникам торгівлі про відповідальність, яку тягне за собою продаж алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Акцію буде продовжено, наголосив Вадим Нікітін.

джерело

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool