Вітчим розбещував 12 -річну дівчинку

Травень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1208 | Коментарі: 0

Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у розбещенні 12-річної дівчинки її 40-річного вітчима. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До міліції звернулася мати потерпілої, як тільки довідалася, що насправді відбувалося у їх, на перший погляд, звичайній родині. Жінка була шокована історією, яку розповіла їй донька. Виявилося, що вітчим, якого дитина з малих років називала татом і ставилася, як до рідного, виявляв до неї не зовсім батьківські почуття.
З пояснень потерпілої, працівники міліції з’ясували, що дівчинка кілька років мовчки терпіла знущання чоловіка. І лише нещодавно наважилася розповісти про страшну правду подружці, а потім і матері.
Свої розпусні дії вітчим прикривав подарунками та солодощами для доньки – і збоку все виглядало як справжні дружні родинні стосунки.
Провівши низку заходів, правоохоронці затримали кіровоградця у порядку ст. 115 КПК України. Наразі вирішується питання щодо порушення за цим фактом кримінальної справи за ст. 156 КК України (розбещення неповнолітніх).
Працівники міліції звертаються до усіх громадян з проханням бути уважнішими до своїх дітей, цікавитися їх дозвіллям, знаходити час для спілкування. Адже довірливі стосунки, вміння вислухати і зрозуміти можуть вберегти найдорожчих вам людей від непоправної біди та втраченого дитинства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool