Вітання від головного рятівника Кіровоградщини

Червень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1792 | Коментарі: 0

Шановні журналісти!

Від імені колективу УМНС України в області та від мене особисто щиро вітаю вас з професійним святом!
Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюючись у вирій подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об’єктивну картину нашого буття.
У цей день засвідчуємо вам свою повагу, захоплюємося вашим талантом та мужністю, принциповістю та об’єктивністю, за якими стоїть найцінніше - правдиве слово.
Бажаємо вам невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай сенсації, які вам доведеться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, а гонорари – високими. Нехай ваша робота завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками, а удача і творче натхнення надихають на цікаві теми та сміливі проекти!

З повагою,
начальник УМНС у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор Федорчак
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool