Вісник міської ради залишатиметься комунальним засобом масової інформації

Березень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Колектив редакції Вісника Кіровоградської міської ради “Вечірня газета” визначив для себе спосіб і етап участі у реформуванні державних і комунальних друкованих засобів масової інформації і повідомив про це свого засновника.

Відповідну заяву зробила головний редактор “Вечірньої газети” Олена Колесникович 29 березня під час третього засідання другої сесії Кіровоградської міської ради.

Олена Колесникович проінформувала депутатський корпус, що, відповідно до Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», реформування друкованих комунальних ЗМІ здійснюється у два етапи.

Перший етап – експериментальний, у ньому беруть участь ті засоби масової інформації, які вже виявили бажання господарювати самостійно. Цей етап має бути реалізований протягом 2016 року.
Другий етап реформування, в якому візьмуть участь усі інші комунальні ЗМІ, триватиме протягом двох наступних років, тобто до кінця 2018 року.

Колектив Вісника Кіровоградської міської ради «Вечірня газета» провів збори трудового колективу 3 та 24 березня 2016 року, що підтверджується протоколами №2 та №3, на яких прийняв рішення брати участь у другому етапі реформування, тобто залишатися протягом 2016-2018 років у статусі комунального видання, засновником якого є Кіровоградська міська рада.

Олена Колесникович

Щодо способу реформування, який колектив має обрати в майбутньому, коли вже триватиме другий його етап, то під час зборів члени трудового колективу прийняли рішення перетворити редакцію у суб’єкт господарювання зі збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації, як це передбачено статтею 3, пунктом 2 Закону «Про реформування державних і комунальних засобів масової інформації».

Одночасно Олена Колесникович звернулася до депутатів міської ради активніше співпрацювати з газетою, використовувати можливість піблікацій у рубриках «Депутат на окрузі», «Думка депутата», «Депутат порушує проблему».
- Давайте доносити до громади інформацію, які питання вже вирішені завдяки вашій депутатській діяльності, що у вас у найближчих планах, де Вам самим потрібна підтримка громади, - запропонувала головний редактор “Вечірньої газети”.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool