Вісім дорожньо-транспортних пригод зафіксовано на переїздах Одеської залізниці з початку року

Липень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Протягом першого півріччя поточного року на переїздах, розташованих у межах Одеської залізниці, сталося вісім дорожньо-транспортних пригод (у чотири рази більше, ніж торік).

У 2012 році за аналогічний період сталося лише дві дорожньо-транспортні пригоди на залізничних переїздах. Встановлено, що всі ДТП трапилися внаслідок порушення водіями Правил дорожнього руху, зокрема — через виїзд на переїзди при заборонних показаннях сигналів переїзної сигналізації (світлофорна та звукова). Водії пояснюють порушення елементарних правил безпеки на залізничних переїздах власною неуважністю.
Чиясь сумнівна економія часу, зазвичай, обертається для залізничників чималими витратами на ремонт пошкоджених локомотивів, вагонів, верхньої будови колії, обладнання переїздів, а також призводить до значних затримок у русі пасажирських та вантажних поїздів.
Одеська залізниця звертається до водіїв із проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути уважними та не ризикувати, прагнучи зекономити час. За таким ризиком стоять сотні життів людей (водіїв, пасажирів автотранспортного засобу), які щороку гинуть у дорожньо-транспортних пригодах на переїздах українських залізниць.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool