Виробничі приміщення та територію пасажирського вагонного депо Одеса-Головна приводять до належного естетичного стану

Жовтень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

За розпорядженням начальника Одеської залізниці Віктора Фрунзи територію, виробничі та адміністративні будівлі пасажирського вагонного депо Одеса-Головна приводять до належного санітарно-естетичного стану.

Вперше за часів незалежності тут проводяться ремонтні роботи такого масштабу: згідно зі скорегованим планом ремонту основних фондів на його проведення виділено понад 6,4 млн. грн., зокрема на капітальний ремонт будівель – 915 тис., поточний ремонт – 5 млн. грн., на ремонт машин і механізмів виділено 505 тис. грн.
Роботи проводяться силами працівників Котовського, Знам’янського, Херсонського будівельно-монтажних експлуатаційних управлінь та будівельно-монтажних поїздів Гайворон і Вапнярка. Всього на роботах задіяні близько 80 працівників.
Працівники Котовського будівельно-монтажного управління проводять ремонт вагонозбирального цеху, де встановили металопластикові вікна, облицювали панелі кахелем, обшивають цех сайдингом та встановили металопластикові вікна. Крім того замість шиферної покрівлі пункту технічного огляду депо встановлюють металочерепицю. Також буде утеплено та обшито сайдингом будівлю цеху експлуатації бази обслуговування пасажирів.
Знам’янське будівельно-монтажне експлуатаційне управління відремонтували м’яку покрівлю малярного цеху і роблять внутрішній ремонт цеху автоконтрольних приладів: встановлюють проводку та облицьовують панелі плиткою. Працівники Херсонського будівельно-монтажного управління тут встановлюють вікна та обшивають будівлю сайдингом.
Представники будівельно-монтажного поїзда Гайворон ремонтують ковальський цех депо. Наразі тут підлогу облаштовують мармуровою крихтою. Облаштовують тротуарною плиткою територію депо працівники будівельно-монтажного поїзда Вапнярка.
Ремонт триватиме до кінця поточного року та продовжиться у наступному році.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool