Винуватцю ДТП в Олександрії загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі

Липень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 771 | Коментарі: 0

Хід розслідування резонансної дорожньо-транспортної пригоди, що мала місце 12 липня у Олександрії, на контролі прокуратури.

 

Слідчим управлінням відділу розслідування ДТП при УМВС України в Кіровоградській області відносно головного інженера ООО «Автоштамп», який керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на двох пішоходів, розпочато кримінальне провадження. Водієві інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України.
В порядку ст. 208 КПК України в день ДТП горе-водія було затримано. Наразі, винуватцю ДТП оголошено про підозру. Слідчим управлінням відділу розслідування ДТП складено та направлено до Ленінського районного суду м. Кіровограда клопотання щодо обрання для нього міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Довідково:
Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами
2. Ті самі діяння, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження,- караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool