Вінниця: неповнолітній водій наїхав на жінку, пошкодив два легковика та втік

Листопад 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Працівники Державтоінспекції затримали 16-річного підлітка, який без дозволу взяв батьківський автомобіль покататися. Неповнолітній водій скоїв наїзд на 57-річну місцеву мешканку та пошкодив дві автівки, які стояли в дворі багатоповерхівки.

2 листопада в місті Вінниці в одному з дворів багатоповерхівок, водій автомобіля «Chevrolet Lacetti» допустив наїзд на жінку. Тікаючи з місця пригоди, він пошкодив автомобілі «Ланос» та «ВАЗ 2103», що були припарковані у дворі.

Працівникам ДАІ знадобилося кілька годин, щоб встановити та затримати втікача. Ним виявився 16-річний місцевий мешканець.

Як з’ясувалося, неповнолітній правопорушник взяв ключі від автомобіля батька, який знаходився на стоянці. Спритний юнак розчулив охоронника байками, що батькові зле і його потрібно терміново відвезти до лікарні. Хлопець катався в дворах багатоповерхівок доти, поки не наїхав на жінку. Злякавшись, він почав тікати та пошкодив дві автівки.

Прикрі новини про пригоди свого сина, батько дізнався від інспекторів ДАІ. Юнака притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено штраф від 510 до 595 гривень.

Батьківську автівку працівники міліції знайшли у сусідньому дворі та помістили на арештмайданчик.

Дана інформація внесена до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення. Проводиться дослідча перевірка.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool