Вінниця: горіла багатоповерхівка - врятовано 12 людей, з них 2 дитини

Вересень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

О 02.04 26 вересня на ОКЦ УДСНС України у Вінницькій області надійшло повідомлення про пожежу в кладовому приміщенні між 8 та 9 поверхом житлового будинку за адресою: м. Вінниця просп. Юності, 22.

Кладові приміщення самовільно обладнані мешканцями будинку в технічному приміщенні в якому розташований недіючий сміттєпровід та зачинені на металеві двері.

Під час гасіння пожежі підрозділами УДСНС врятовано по сходовій клітині 12 осіб, з них 2 дитини. Всього евакуювались з підїзду 32 людини.

Вогнем знищено – кладові приміщення з 3-го по 9-й поверх. Розповсюдження відбувалось через сміттєпровід та отвори навколо нього.

Пожежа локалізована о 03.27, ліквідована о 03.50.

Внаслідок займання загиблих, травмованих немає.

Збитки та причина пожежі – встановлюються.

На місці події працювала оперативна група УДСНС України у Вінницькій області, ОГ МВ УМВС, газова, медична служба, ЖЕК, бригада ВМЕМ.

Прес-служба ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool