Вилучення забороненого в Кіровоградській виправній колонії -6 (ФОТО)

Жовтень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1294 | Коментарі: 0

08.10.2012 року близько 09 години 10 хвилин з метою недопущення проносу в охороняємо зону грошей, забороненних предметів та речовин, в кімнаті молодшого інспектора ВНБ з надання побачень було проведено догляд особистих речей громадянки Ю.,

 котра прибула на тривале побачення до свого сина засудженого Ю. В результаті проведеного догляду особистих речей громадянки Ю в потайному місці, а саме в підкладці пенсійного посвідчення за картинкою релігійного характеру було виявлено та вилучено грошові купюри вартістю в сумі 50 гривень, та 400 доларів США.
Спроба занесення заборонених предметів до Кіровоградської ВК (№ 6) була вдало перекрита, за фактом спроби громадянки Ю. було притягнено до адміністративної відповідальності по ст. 188 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
 

Прес служба управління ДПтС України в Кіровоградській області

Вилучення забороненого в Кіровоградській виправній колонії -6 (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool