Вилучення заборонених предметів в Кіровоградській виправній колонії - 6 (ФОТО)

Вересень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1802 | Коментарі: 0

12 вересня 2012 року о 16: 30 на транспортному КПП Кіровоградської виправної колонії (№ 6) за попередньої оперативною інформацією було проведено догляд автотранспорту ГАЗ 53, що здійснював заїзд до охоронюваної зони.

Водію Ш. даного автотранспорту було запропоновано здати заборонені речі, після чого останній заблокував двері автотранспорту та протягом години не відкривав їх.
Після приїзду представників міліції та проведенні обшуку під приборною панеллю автотранспорту було вилучено 3 пачки сухих дріжджів, 4 мобільних телефони з сім-картами, 5 зарядних пристроїв до них та 50 грн. .
Спроба занесення заборонених предметів до Кіровоградської ВК (№ 6) була вдало перекрита, за фактом спроби водія Ш. було притягнено до адміністративної відповідальності по ст. 188 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вилучення заборонених предметів в Кіровоградській виправній колонії - 6 (ФОТО)

Вилучення заборонених предметів в Кіровоградській виправній колонії - 6 (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool