Вікторія Кулікова: у турботі про інвалідів нам потрібна не бутафорія, а реальні справи

Вересень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1229 | Коментарі: 0

Саме так зазначила начальник управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури облдержадміністрації Вікторія Кулікова під час засідання обласного комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Звертаючись до учасників засідання, Вікторія Кулікова наголосила, що органи влади на місцях повинні робити все від них залежне, щоб забезпечити жителям області з обмеженими можливостями належні умови, з тим, щоб у повсякденному житті вони не відчували будь-яких перешкод.
– Не можна задовольнятися лише повальною «пандусізацією». Ні для кого не секрет, що велика кількість пандусів встановлюється часто лише для «галочки», більшість з таких нашвидкуруч встановлених «споруд», є не лише незручними у користуванні, а представляють реальну загрозу здоров’ю та життю тих, хто наважується ними користуватися. Крім забезпечення якісними пандусами необхідно потурбуватися про те, щоб для цієї категорії громадян встановлювалися спеціальні світлофори, транспорт, були облаштовані дорожні переходи, з тим, щоб інваліди могли безперешкодно дістатися до соціальної аптеки, магазину чи відділу зв’язку. Вкотре наголошую, людям потрібні реальні справи, а не бутафорія, – наголосила Вікторія Кулікова.

за матеріалами ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool