Вікторія Дем’янчук: Владі необхідно негайно виплатити заборгованість із заробітної плати.

Березень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1237 | Коментарі: 0

10 лютого 2012 року на засіданні Верховної Ради України оголошено депутатський запит народного депутата від Комуністичної партії України Вікторії Дем’янчук про необхідність термінового вирішення питання щодо негайного погашення заборгованості із виплати заробітної платні працівникам Державного підприємства «Кіровоградський ремонтний завод». 

Даний запит адресовано Прем’єр-міністру, Генеральному прокурору, Голові Служби безпеки, Міністру внутрішніх справ, Голові Державної податкової служби, Голові Кіровоградської обласної державної адміністрації та Голові Кіровоградської обласної ради.
Народний депутат України від Кіровоградщини В. Дем’янчук вважає, що у діях відповідних органів місцевої влади та правоохоронних органів не вбачається належної ініціативи, яка зможе вплинути на ситуацію із невиплатою заробітної платні на даному підприємстві.
За інформацією, яка постійно надходить до громадських приймалень Вікторії Дем’янчук, працівникам Державного підприємства «Кіровоградський ремонтний завод» заборговано понад 2 мільйони гривень.
Працівники заводу потерпають від таких умов роботи на вказаному підприємстві. Тривалі затримки та невиплати заробітної плати на заводі становлять реальну небезпеку життю сотням родин, осіб, що працюють на Державному підприємстві «Кіровоградський ремонтний завод».
Соціальна напруга в Кіровоградській області невпинно зростає, а влада і надалі не вживає реальних заходів реагування до керівників підприємства. Численні наради міського та обласного рівня не мають жодного ефекту, а доручення, що надаються на цих нарадах, так і залишаються лише на папері.
Комуністи Кіровоградщини в край стурбовані ситуацією, що склалася, і вимагають реального втручання не лише місцевих органів влади, а й належної оцінки з боку правоохоронних органів.
Колектив Державного підприємства «Кіровоградський ремонтний завод» необхідно зберегти, адже тут працюють кваліфіковані кадри найрізноманітніших професій. Трудовий потенціал Кіровоградщини повинен бути збережений.
Саме тому, як вважає народний депутат України Вікторія Дем’янчук, місцевій владі необхідно забезпечити надійний захист інтересів пересічних громадян Кіровоградщини, а не займатися бюрократичними переписками з причетними відомствами.
На думку народного депутата від Комуністичної партії України Вікторії Дем’янчук, мешканці Кіровоградщини повинні бути захищені і контроль місцевої влади за своєчасністю виплати заробітної плати на підприємствах області повинен бути дієвим та жорстким.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool