Віктор Янукович: Програма з МВФ свідчить про довіру до банківської системи України

Червень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1579 | Коментарі: 0

Співпраця МВФ з Україною є свідченням довіри до нашої держави та її банківської системи. Таке переконання висловив Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам провідних українських ЗМІ. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомилили у прес-службі Президента України Віктора Януковича.

В. Янукович особливо наголосив: безумовно, значення мають умови, на яких країна співпрацює з МВФ. «Ми ніколи не будемо брати кредити під відсотки, під які це робив попередній уряд – 27, 28% – це взагалі дикість. Це питання, на яке ще теж потрібно буде давати відповідь. Ми зараз беремо кредити у діапазоні від 5,7% приблизно до 6,5%.

Президент назвав МВФ своєрідним «індикатором» для світової фінансової банківської системи. «Якщо МВФ має справу з будь-якою країною, має програми – це означає, що є довіра. Це означає, що ця країна здатна виконувати свої зобов’язання, що вона - конкурентоспроможна», - сказав Глава держави.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool