Віктор Янукович привітав хліборобів Миколаївщини з намолотом першого мільйона тонн зерна

Липень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1223 | Коментарі: 0

Президент України Віктор Янукович привітав хліборобів Миколаївщини з намолотом першого мільйона тонн зерна нового врожаю. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомилили у прес-службі Президента України Віктора Януковича

«Щиро вітаю хліборобів, усіх працівників агропромислового комплексу Миколаївщини з намолотом першого мільйона тонн зерна нового врожаю.

Цей результат досягнуто завдяки вмілій організації праці, запровадженню сучасних технологій вирощування зернових культур, відповідальності за доручену справу», – йдеться у вітанні Глави держави.

Віктор Янукович побажав хліборобам Миколаївської області міцного здоров'я, добробуту, тепла кожній родині, подальшої трудової наснаги та успіхів на благо незалежної України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool