Віктор Янукович: Фінасування сфери охорони здоров’я є пріоритетним в державній політиці

Лютий 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

Збільшення фінансування сфери охорони здоров’я залишається серед пріоритетів державної політики. Про це Президент України Віктор Янукович заявив у ході розширеного засідання Наглядової ради Національного проекту «Нове життя - нова якість охорони материнства та дитинства» у Кіровограді.

 «Безумовно, навантаження на державний бюджет в питаннях охорони здоров’я ми будемо збільшувати. Це буде пріоритетом державної політики», - сказав Глава держави. Насамперед, за словами Віктора Януковича, йдеться про важливість підвищення зарплат медичним працівникам. Глава держави нагадав, що в Держбюджеті-2012 передбачене поступове збільшення заробітних плат медикам, у середньому на 30%. Виступаючи у рамках розширеного засідання під головуванням Президента України Віктора Януковича, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін подякував Главі держави за таку увагу до регіону, за турботу про здоров’я кіровоградців. За словами Сергія Ларіна, сьогодні в області розпочато масштабну роботу для визначення причин високого рівня онкозахворювань – із залученням провідних вітчизняних та визнаних міжнародних експертів, у тому числі – із французької лабораторії «INSERM» та Інституту імені Марзєєва. “ Ми ставимо собі за мету – покінчити з міфами та виробити конкретний план дій! І цей план, із допомогою Президента, вже втілюється на Кіровоградщині. Я говорю про безпрецедентні інвестиції із держбюджету в охорону здоров’я нашого регіону. За півтора роки – 100 мільйонів гривень. І в цьому році – ще 50. Такої уваги зі сторони влади до області не було за 20 років незалежності!”, - наголосив Сергій Ларін.

джерело , фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool