Віктор Фрунза очолив Одеську залізницю

Травень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1690 | Коментарі: 0

Розпорядженням 497-р Кабінетом Міністрів України від 21.05.2014 р. Віктора Костянтиновича Фрунзу призначено начальником ДП «Одеської залізниці».

Трудовому колективу Одеської залізниці нового керманича сьогодні представив генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк, який зазначив, що Віктор Костянтинович відповідальний та досвідчений керівник, та побажав колективу Одеської залізниці злагоджено працювати під керівництвом нового керівника на благо Укрзалізниці, Одеської залізниці.

*Біографічна довідка:

Фрунза Віктор Костянтинович народився 9 грудня 1960 року у м. Чернівці. По теперішній час працював начальником пасажирського вагонного депо Чернівці. Почав свою трудову діяльність у 1984 році. Пройшов трудовий шлях від штамповщика на вагонобудівному заводі до начальника Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень - заступника начальника Львівської залізниці.
Отримав освіту у Чернівецькому технікумі залізничного транспорту та Білоруському інституті інженерів залізничного транспорту. Відзначений почесним знаком «За самовіддану працю» ІІ ступеня.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool