Виконавчий комітет міської ради розпочав підготовку до святкування Дня міста

Червень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1219 | Коментарі: 0

Одним із заходів цього дійства є відкриття міської Дошки пошани та відзначення кращих представників територіальної громади за особистий внесок у соціально-економічний розвиток Кіровограда, виробничий потенціал, а також поліпшення його іміджу в Україні та за її межами.

Управління економіки міськради готує пропозиції міському голові щодо розміщення візуальних зображень кандидатів, у тому числі у номінаціях "Кращий підприємець" та "Кращий роботодавець".
Пропонуємо вам подавати письмові пропозиції про найбільш достойних, на вашу думку, кандидатів на перемогу в зазначених номінаціях на ім’я міського голови (кімн. 103 міської ради).
Лист з пропозиціями повинен бути, відповідно до чинного законодавства, підписаний, зареєстрований та містити таку інформацію про кандидата:
– ПІБ кандидата, підприємство та посада, контактні дані;
– характеристику кандидата, в якій висвітлюються основні біографічні дані, його досягнення, внесок у соціально-економічний розвиток міста (в тому числі за минулий рік), громадська робота.
Пропозиції приймаються до 15 червня 2012 року.
Довідки за телефонами: 36-13-35 (з питань номінації "Кращий підприємець") та 22-15-79 (з питань номінації "Кращий роботодавець").

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool