Виконано тисячний проект програми Центральний регіон - 2015

Грудень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1453 | Коментарі: 0

Минулої п'ятниці, зранку, електронна система обліку виконання реалізації проектів, внесених до обласної програми соціально-економічного розвитку "Центральний регіон – 2015", зареєструвала тисячний виконаний проект – у селі Синьки Ульяновського району ТОВ "Ятрань" ввело в експлуатацію 2 теплиці. 

Завдяки реалізації проекту, загальна вартість якого 280 тисяч гривень, створено 8 робочих місць.

Зважаючи на загальнодержавний курс відновлення попередніх потужностей виробництва у такій галузі агропромислового комплексу, як овочівництво – порядковий номер і сам напрямок реалізованого тисячного проекту в області є досить знаковим. До того ж, обласна влада не менш принципово ставиться до питання розвитку овочівництва, впровадження сучасних методів збереження овочів та фруктів, і що найголовніше, створення нових робочих місць і підняття престижу праці у сільськогосподарській сфері.
Варто зауважити, на час написання інформації (ранок понеділка) електронною системою обліку зареєстровано уже 1010 виконаних проектів програми "Центральний регіон - 2015". Серед них: будівництво готельно-ресторанного комплексу "Батьківська хата" у селі Новоселиця Ульяновського району, ремонт системи опалення у Кальниболотському дитячому дошкільному закладі, ремонт Ганнівського дитячого дошкільного закладу та бібліотеки і поточний ремонт дитячого садочка у Надлаку - все це у Новоархангельському районі, а також завершення робіт з реалізації проекту "Газозабезпечення села, школи та ФАПу с. Тарасівка Новгородківського району" і будівництво станції технічного обслуговування автомобілів в Ульяновці. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool