Вихованці «Метелиці» гідно презентували Кіровоград

Лютий 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1657 | Коментарі: 0

Зразковий хореографічний ансамбль "Метелиця" дитячо-юнацького клубу «Ровесник» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради взяв участь у Всеукраїнському проекті "Діти єдиної країни".

Проект, організований Міжнародною творчою асоціацією “Придніпров'я”, пройшов із 29 січня по 01 лютого у містечку Винники Львівської області.

Вихованці «Метелиці» продемонстрували вісім танців народної та сучасної хореографії. Глядачі і організатори проекту відзначили високий рівень професійності та артистизму колективу і вдало підібрані яскраві сценічні костюми.
За високу виконавчу майстерність та збагачення культурної спадщини України, за популяризацію хореографічного мистецтва зразковий хореографічний ансамбль «Метелиця» заслужено отримав Грамоту Львівської Національної хореографічної спілки України та Подяку Молодіжної дитячої організації "Майбутнє дітям".

Понад сорок кіровоградських дітей разом з хореографом – керівником ЗХА «Метелиці» Тетяною Нагурною мали можливість оглянути чарівний Львів, та побували в гостях у своїх юних колег з дитячого театру «Левеня».
Юні танцюристи з Кіровограда гідно показали свої таланти, вміння і познайомилися із особливостями дитячої хореографії Галичини.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool