Вихованці ліцею отримали великодні подарунки вiд головного рятувальника Кiровоградщини

Квітень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

10 квітня начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк разом з офіцерами Служби порятунку привітали вихованців навчально-виховного комплексу «ЗОШ-інтернат I-III ступеня, ліцей «Сокіл», що в обласному центрі, з Великодніми святами та вручили солодкі подарунки. У ліцеї навчаються діти, життя яких, не зважаючи на юний вік, не завжди складалось легко і які потребують особливої уваги, турботи і людського тепла збоку суспільства.

Рятувальники привезли солодкі подарунки, яких, традиційно, з нетерпінням чекають на Великдень усі діти, а вихованці «Сокола» підготували для рятувальників яскраві номери художньої самодіяльності. Віталій Миронюк щиро подякував ліцеїстам та побажав їм усіляких гараздів, успіхів у навчанні, міцного здоров’я, миру і добра.

Слід зауважити, що рятувальники постійно проводять різноманітні виховні, навчальні та розважальні заходи для дітей Кіровоградщини, щоб у підростаючого покоління сформувалось чітке уявлення про цінність життя, власну безпеку, виробились навички відповідального ставлення до навколишнього середовища, а також, щоб ближче познайомити з діяльністю працівників Служби порятунку.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool