Вихованці кіровоградських ДЮКів вибороли чотири «золота»

Грудень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1266 | Коментарі: 0

У Кіровограді, у спортивному клубі «Зірочка» відбувся розіграш Кубку таеквондо серед спортсменів віком 7-15 років.

У змаганнях взяли участь 175 спортсменів з Кіровоградської, Харківської, Полтавської, Херсонської областей, серед яких 10 спортсменів дитячо-юнацького клубу «Мрія» та 7 спортсменів дитячо-юнацького клубу «Надія» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради.

Вдало виступили спортсмени кіровоградських дитячо-юнацьких клубів, які продемонстрували хороші вміння та вибороли призові місця.
Володарями Кубку стали Олександр Прудкун 8 років (спаринг), Олексій Яцентюк – 9 років (спаринг), Андрій Бондаренко 10 років (спаринг)
Євгеній Панов - 11 років (спаринг)

“Бронзові” нагороди завоювали Антон Конопацький - 11 років (спаринг), Єгор Моторний - 11 років (спаринг), Євгеній Панов - 11 років (туль)

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool