Відзнаки «За заслуги» отримали кращі з кращих кропивничан

Вересень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1237 | Коментарі: 0

Під час відзначення 262-ої річниці від дня заснування Кропивницького на урочистостях перед міською радою кращим з кращих мешканців обласного центру були вручені високі нагороди.

За особливі заслуги перед містом, територіальною громадою, значний особистий внесок у розвиток соціально-економічної сфери міста, активну громадську позицію та з нагоди Дня міста міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Сергій Бойко вручили відзнаки виконавчого комітету міської ради “За заслуги” І та ІІ ступенів.

Відзнаки І ступеня отримали:
Вітряченко Леонід Борисович, фізична особа-підприємець;
Саміляк Тамара Сергіївна, директор товариства з обмеженою відповідальністю «Імекс-ЛТД»;
Спінул Олена Миколаївна , керівник народного ансамблю бального танцю «Конвалія».

Відзнаки ІІ ступеня отримали:

Бойко Олег Миколайович, тренер-викладач з бейсболу комунального закладу „Обласна школа вищої спортивної майстерності” ;

Гуденко Роман Володимирович, молодший сержант військової частини польова пошта В 2336;

Дубівка Георгій Георгійович , тренер-викладач з шахів комунального закладу „Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Кіровоградської міської ради”;

Мунтян Андрій Михайлович, директор товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградський інструментальний завод «ЛЕЗО»;

Семенюк Олег Анатолійович, ректор Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, доктор філологічних наук, професор;
Станкевич Наталія Василівна, директор комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання – «Спеціальна загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 1 – дошкільний навчальний заклад Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool