Відзначення 70-річчя визволення Кіровограда

Листопад 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1704 | Коментарі: 0

Як повідомлялося раніше, 18 жовтня народний депутат України Андрій Табалов зареєстрував проект постанови ВР про відзначення 70-річчя визволення Кіровограда від німецько-фашистських загарбників, яке відзначимо 8 січня наступного року.

Це було довгождане свято для кіровоградців, адже місто перебувало під окупацією 2 роки й 5 місяців. Шостого листопада ц.р. Андрій Табалов був готовий обґрунтувати названу постанову, аби Кіровоград отримав державні кошти. На жаль, комітет із духовності продемонстрував бездуховність. Члени комітету не підтримали розгляд у Раді постанови про 70-річчя визволення Кіровограда від фашистських загарбників. Свободівці побачили в цьому піар Партії регіонів, мовляв, зараз по всій країни стоять борди з вітанням ПР з днем визволення України. З цієї ж причини «завалили» відзначення ювілею визволення міста-героя Одеси. Народний депутат вважає таке твердження цинізмом: «Не можна ставити політичну кон'юнктуру вище людської пам'яті та людських цінностей. Сподіваюся, що Рада все ж розгляне питання по Кіровограду і рішення буде позитивним».

Тим часом у Кіровограді мешкає всього десятеро визволителів міста.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool