Відтепер кіровоградці можуть не хвилюватись за схоронність своїх коштів.

Жовтень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

ПриватБанк завершує впровадження інноваційної системи безпеки, яка дає змогу практично виключити можливість доступу потенційних грабіжників до сейфів з грошовими коштами банкоматів і терміналів самообслуговування.

Як повідомили в Службі безпеки банку, нова система використовує найбільш досконалі на сьогодні засоби захисту і дозволяє нейтралізувати дії злочинців при спробі доступу до грошових коштів.

"Сьогодні ми використовуємо абсолютно нові для України технології захисту, які дозволяють нейтралізувати грабіжників, що намагаються дістатися до сейфів, банкоматів і терміналів, на час, достатній для прибуття групи швидкого реагування охоронної служби, - говорить керівник Служби безпеки Приватбанку Станіслав Крижанівський. - Це високотехнологічний комплекс засобів безпеки, який включає в себе як засоби фізичного, так і електронного захисту і спостереження за об'єктами".

За даними Служби безпеки банку, у першу чергу нова система безпеки застосовується в банкоматах і терміналах, розташованих не тільки у відділеннях банку, але і в дрібних торгових точках і сільській місцевості. До кінця нинішнього року таким комплексним захистом будуть обладнані більше 8 190 банкоматів і 9 300 терміналів самообслуговування ПриватБанку у всіх регіонах України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool