Відтепер довідку про відсутність податкової заборгованості можна швидко отримати у центрах обслуговування платників податків

Липень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

Державна податкова служба України зробила черговий крок у перетворенні з фіскального відомства у сервісну службу. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

Так, будь-який громадянин, який замовляв довідку про відсутність податкових боргів в електронному вигляді, може її отримати безпосередньо у центрі обслуговування платників податків (ЦОППі). Головним позитивом такого сервісу є час оформлення документу – відтепер довідку можна отримати одразу під час візиту до центру.
Процедура отримання довідки наступна: платнику податків треба звернутися до працівника ЦОППу у залі (секції) видачі довідок та дозвільних документів. Далі працівник сервісної служби (при підтвердженні факту направлення ОДПС Довідки в електронному вигляді), замовляє відповідальному підрозділу негайне виготовлення паперового оригіналу відповідної довідки та її підписання керівником податкового органу. Після цього документ передається до центру обслуговування платників податків для видачі його замовнику.
Зазначена адміністративна послуга надається у найкоротший термін в межах одного візиту платником податків ЦОППу та з часу звернення і до моменту видачі є безперервним процесом.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool