Відсвяткував день народження за вкрадені гроші

Березень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1301 | Коментарі: 0

Працівники Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні крадіжки грошей 20-річного жителя одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Близько о пів на третю годину ночі 21 березня до райвідділу міліції звернувся 38-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що за час його відсутності невідомі особи, пошкодивши двері будинку та господарської будівлі, викрали 45 тисяч гривень.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що господар зберігав свої заощадження загорнутими у папір у духовці в господарському приміщенні, звідки гроші і зникли. Хоча безлад у будинку свідчив про те, що крадій сподівався і там знайти якусь здобич.
Найперше, правоохоронці спрямували усі зусилля на встановлення кола осіб, що могли бути причетними до скоєння злочину. У результаті дільничний інспектор міліції, що обслуговує територію населеного пункту, допоміг оперативникам вийти на слід злодія, яким виявився 20-річний місцевий житель. Затримали підозрюваного аж в обласному центрі.
Працівники міліції встановили, що того вечора молодик збирався відзначати день народження. Та, аби відсвяткувати з розмахом, не вистачало грошей. Тож, знаючи про відсутність односельця вдома, зловмисник проник до його домоволодіння і викрав кошти.
Хлопець запросив товаришів поїхати до Кіровограда, куди вони дісталися на таксі. Чималу суму винуватець свята витратив на відпочинок до самого ранку в одному із місцевих банних закладів. Потім компанія перебралась в інший розважальний заклад…
Правоохоронці виявили у підозрюваного лише кілька сотень гривень (!) із викраденої суми. Тож стало зрозуміло, що «святкування» вдалося на славу.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool