Відсьогодні відкрито рух на об’їзній дорозі навколо Знам’янки.

Грудень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Про це під час традиційної підсумкової прес-конференції повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

"Всі, хто їдуть з Києва або з Кропивницького у напрямку Дніпра, відсьогодні мають можливість, не заїжджаючи у місто Знам'янку, швидко дістатися потрібних населених пунктів по новій об’їзній дорозі" – зазначив очільник області. На будівництво об’їзної дороги навколо Знам’янки було використано 79 млн. грн.

"Якщо у 2015 році ми не мали жодної гривні на будівництво і ремонт доріг, то 2016 року на ці потреби з державного бюджету виділено 310 млн. грн. Цього року такі видатки збільшено вдвічі – 620 млн. Крім того, 200 млн. було виділено місцевим самоврядуванням на ремонт вуличного покриття", - зауважив Сергій Кузьменко.

Загалом в області у 2017 році введено в експлуатацію 75 км доріг із встановленням дорожніх знаків та нанесеною розміткою. В цілому ремонтними роботами було охоплено більше 100 км доріг. Тому на окремих ділянках таких доріг забезпечено проїзд, але вони будуть введені в експлуатацію в 2018 році.

За словами Сергія Кузьменка, дніпропетровський напрямок нинішнього року був обраний серед пріоритетних у розбудові дорожньої інфраструктури. "45 км доріг цього напрямку вже введено в експлуатацію, і на 10 кілометрах укладено перший шар асфальтобетону, що дозволяє забезпечити нормальний проїзд", - наголосив він.

З приємністю Сергій Кузьменко відзначив і те, що завтра заплановано 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool