Відпрацювання нелегальної міграції

Червень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1548 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині 33 громадян України, які надавали послуги або сприяли незаконному перебуванню іноземців в державі, притягнуто до адмінвідповідальності. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Наприкінці травня співробітниками органів внутрішніх справ Кіровоградщини на території області було проведено профілактичне відпрацювання по лінії протидії нелегальній міграції.
На проведення операції у середньому за добу задіювалось близько 200 працівників міліції. Загалом здійснено понад 1200 перевірок об`єктів можливого перебування нелегальних мігрантів, у тому числі перевірено 14 готелів, 18 гуртожитків, 1183 приватних адрес, 2 навчальні заклади, 5 туристичних організацій, здійснено 17 перевірок вокзалів.
За словами начальника ВГІРФО УМВС в області Володимира Гончаренка, для встановлення законності отримання іноземцями та особами без громадянства дозволів на здійснення підприємницької діяльності відпрацьовано речові та продовольчі ринки області. Особливу увагу звернуто на практику торгівлі на ринках через підставних осіб – громадян України. Також перевірено дотримання іноземними студентами правил проживання в Україні.
У результаті вжитих заходів виявлено та задокументовано 97 порушень законодавства про правовий статус іноземців, з них 64 адміністративних протоколів складено за порушення встановлених правил перебування в державі на іноземних громадян та осіб без громадянства згідно з ст. 203 КУпАП. З метою профілактики правопорушень, усунення умов для знаходження на території області нелегальних мігрантів до адміністративної відповідальності згідно з ст.ст. 204-206 КУпАП притягнуто 33 громадян України, які надавали послуги або сприяли незаконному перебуванню іноземців в країні.
Крім того, встановлено 8 нелегальних мігрантів, стосовно 6 з яких прийнято рішення про видворення за межі держави, у тому числі 1 іноземця видворено за межі України у примусовому порядку.
Стосовно 2 нелегальних мігрантів наразі готуються матеріали щодо примусового їх видворення за межі України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool