Відпочинок та перемога «Вікторії» на «Різдвяних канікулах»

Січень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Цього року у вихованців Зразкового художнього колективу студії сучасної дитячої пісні «Вікторія» обласного ЦДЮТ (керівник В. Гаваза) були незабутні зимові канікули.

Вони залишили не лише перемогу, але й безліч позитивних емоцій від краси і величі міста Львова – культурної столиці України. В період різдвяних свят пройшов ХХІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв для дітей та юнацтва "Різдвяні канікули".
Цьогоріч у фестивалі взяли участь творчі колективи з Польщі, Болгарії, Білорусії та України. Голова журі Народний артист України Мар’ян Шуневич гарантував непідкупність та об’єктивність оцінювання. Серед близько тридцяти колективів наші вихованці молодшої та середньої групи студії естрадного співу «Вікторія» стали лауреатами третього ступеня, двоє солістів – Ольга Полудень (молодша група) і Христина Лаврентьєва (старша група) – стали дипломантами. Режисерська група фестивалю готуючи заключний Гала-концерт запрошувала до виступу переможців та учасників фестивалю з окремими цікавими номерами. Серед них були і наші зірочки.
Західна Україна завжди славиться своєю доброзичливістю і гостинністю. Наші вихованці щиро вдячні організаторам фестивалю за гарні умови проживання, смачну їжу, цікаву розважальну програму. Кожен день був насичений заходами та екскурсіями, тому учасники фестивалю змогли побачити безліч архітектурних пам’яток міста. Серед них Замкова гора, Собор святого Юра, Храм святої Єлизавети, Храм святої Ольги, Площа Ринок та багато інших. Незабутні враження діти отримали від свята Пампухи та перегляду вистав Вертепу.
У вихованців студії є добра традиція: ділитись своїми враженнями від подорожей. Тому вже скоро у вестибюлі Кіровоградського обласного ЦДЮТ буде можливість переглянути колаж з найяскравішими фотографіями дітей з фестивалю та екскурсій містом. Здійснити свою подорож до Львову зможе кожен бажаючий!
Щиро вітаємо наших вихованців та їх керівника з перемогою та бажаємо творчих злетів без падінь, натхнення та легких перемог!
Ми віримо у кожного нашого вихованця!

Підготувала
Тарасенко Я. В. – методист
Кіровоградського обласного ЦДЮТ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool