Відомий український танцюрист з Кіровоградщини про мрії та почесну премію (ФОТО)

Березень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1496 | Коментарі: 0

Відомий виходець з Кіровоградщини, український хореограф та режисер Олександр Лещенко поділився з журналістом FOTOINFORM.NET своїми мріями, розповів про візити до малої Батьківщини та почесну премію.

За словами Олександра творчих мрій у нього дуже багато: «Про них не хочеться казати, але поділюся тим, що у мене є одна велика мрія – це результат моєї творчості. Якщо я буду мати до 30 років те, що я хочу, значить, що результат моєї творчості за цей період був досить гарним. Я про це мрію приблизно з 20 років, практично 10 років рухаюсь та сподіваюсь, що встигну це здійснити.Скоро мені буде 28, і у мене є ще два роки до досягнення мети. Я є амбіційною, творчою людиною. Є багато планів, але найголовніше для мене це все ж таки театр танців «Форсайт», у якому я виступаю, як хореограф, режисер та танцюрист. Для мене важливо, щоб наша творчість розвивалась, щоб вона ставала відомою широкій аудиторії. За 10 років нашого існування ми вже багато чого зробили, але зупинятися ми не плануємо. Після нашого десятиріччя, яке було 10 жовтня, наші горизонти дуже активно почали розкриватися, і це дуже радує, це означає, що наша творчість подобається людям».

Як відомо, своїми режисерськими та хореографічними талантами Олександр Лещенко вивів команду з Кіровоградщини до перемоги на телепроекті «Майданс». З того часу у Кропивницькому діє хореографічна школа Імперія Мистецтв «Форсайт», якій до речі, у цьому році виповниться 5 років. Вона відома кожному жителю обласного центру, адже виступ її вихованців став вже традиційною окрасою на багатьох місцевих заходах. Саме по справам школи Олександр буває на малій Батьківщині найчастіше. «Раз у два-три місяці буваю, іноді і щомісяця приїжджаю. Зокрема із майстер-класами, обов’язково буваю на звітних концертах, іноді і ми виступаємо для вихованців. До рідної Олександрії, де я народився, не їздив вже десь півтори роки. Раніше бував частіше, наразі в мене дуже напружений графік. Розписано все практично до зими, постійно буду в роз’їздах. Проте це мене радує».

Окрім розвитку колективу «Форсайт», хореографічної школи, перемоги на масштабному конкурсі, наш відомий земляк має й інші досягнення. Він визнаний одним з кращих танцюристів України, його постановки глядачі з різних кутків світу зустрічали голосними оплесками. Серед усього іншого, Олександр вже вдруге номінований на премію «VIVA.Найкрасивіші». Цього року він спочатку потрапив у топ-50 чоловіків, а за результатами голосування артист увійшов у топ-20. Переможці премії «VIVA.Найкрасивіші 2016» будуть оголошені вже цієї суботи у Палаці «Україна». Отож бажаємо Олександру успіхів у здобуті премії та подальших успіхів.

Танцюрист підкреслює: «Насправді ця номінація – приємність. Вона означає, що твоя творчість цікава людям, що в тебе є твій глядач і напевно твій рік пройшов досить успішно. Все ж таки головна не зовнішність, а насамперед важливі успіхи за цей рік, а вони я вважаю були у мене гарними».

FOTOINFORM.NET виражає щиру вдячність Олександру Лещенко за щирі відповіді на наші запитання. Чекаємо нових зустрічей, аби розповісти про нові досягнення нашого земляка, яким ми дуже пишаємося.

Олександр Лещенко

Олександр Лещенко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool