Відомий кіровоградський артист задекларував свої доходи (фото)

Квітень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1656 | Коментарі: 0

Минулого вівторка на Кіровоградщині проходила акція «День відкритого декларування-2014», яка проводилась по всій Україні. Під час акції працівники податкових інспекцій запрошували жителів області задекларувати свої доходи за 2013 рік.

Кіровоградську податкову інспекцію того дня відвідав відомий кіровоградець – соліст обласної філармонії та заслужений артист України Сергій Дьомін. За його словами, подати декларацію про доходи для нього справа звична, адже робить це кожен рік.
– Ми ж усі хочемо жити у багатій країні? Гадаю, що так. Тому, задекларувати свої доходи – обов’язок кожного громадянина України. Раджу всім кіровоградцям не забувати про це, – сказав Сергій Дьомін.
Загалом за підсумком трьох місяців кампанії декларування доходів громадян, яка триватиме до 1 травня, у Кіровоградській області свої доходи задекларували 12 902 особи на загальну суму 160 мільйонів гривень.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool