Відомі діячі Кіровоградщини знялись в соціальному ролику та закликали вакцинуватися (відео)

Грудень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 1574 | Коментарі: 0

Аграрій Олексій Цокалов, студент Донецького національного медичного університету Стас Ковбасюк, народна артистка України Антоніна Червінська поділилися своїми думками стосовно вакцинації.


За словами Олексія Цокалова, аграрії переживають непрості часи, адже COVID-19 вплинув на їх бізнес.

«Ми адаптуємося, звикаємо до таких обставин, але хвилюємося за своїх робочих. Бо найцінніше, що у нас є – земля і люди. Я і моя родина вакцинувалися. Вакцинація – єдиний спосіб вберегтися від наслідків коронавірусної хвороби», - поділився аграрій.

Студент-медик Стас Ковбасюк розповів, як від початку епідемії працює у реанімаційному відділені обласної лікарні. Щодня він бачить медиків, які борються за життя пацієнтів. Стас впевнений, що вакцинація від COVID-19 допоможе подолати хворобу.

«Вакцинація від "ковіду" – наш єдиний шанс повернутися до звичного життя без страху. Саме тому я, мої друзі та близькі – вакцинувалися», - додав студент.

Своїми думками стосовно важливості вакцинації поділилася й народна артистка України Антоніна Червінська. Вона розповіла, що сфера культури дуже постраждала через коронавірус.

«Музика, пісня й танець є невід’ємною частиною нашого степового краю. Але через COVID-19 ми вже два роки не маємо змогу дарувати своє мистецтво людям. Я вакцинувалася від коронавірусу зі своїм творчим колективом. Для того, щоб уберегти себе, щоб дарувати позитивні емоції. Щоб музика звучала», - наголосила Антоніна Червінська.   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool