Відомі чоловіки Кропивницького привітали жінок області

Березень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 2558 | Коментарі: 0

Жінок Кіровоградщини привітали чоловіки, які щоденно дарують музику, пісні, що лунають від самого серця - співробітники обласної філармонії.

«Перше, що ми повинні віддячувати: свою любов до жіноцтва, до мам, бабусь, дружин, коханої. Любов і весна взаємопов’язані між собою. Від щирого серця бажаю гарного, весняного настрою, любові. Нехай виповнюються усі бажання, а щирість побажань, які прозвучали та ще прозвучать сьогодні відчуває кожна наша половиночка, якій ми адресуємо свою любов і визнання», - підкреслив директор Кіровоградської обласної філармонії Микола Кравченко.

Народний артист України Сергій Дьомінпідкреслив: «Якщо ти чоловік, ти з повагою ставишся до жінки та десь в глибині твоєї душі живе кохання до неї. Коли ти звертаєшся до неї, у твоєму серці лунає музика і не можливо сказати про кохання, не відчуваючи цього. Я все життя у музиці і музику я люблю ліричну, і ставлення до жінки в мене ніжне. Кожного разу виходжу на сцену з любов’ю і співаю про любов, щиро бажаю, щоб це відчуття жило в людстві завжди. Я вітаю зі святом усіх. Бажаю всього найкращого кожного дня, кожного місяця, кожного року».

Соліст обласної філармонії Ярослав Страшной наголосив: «Бажаю нашим дорогим жінкам, щоб вони знаходили взаєморозуміння з чоловіками, адже це фундамент кохання - найголовнішого з-поміж усіх інших почуттів. Дуже хотілося б щоб взаємоповага, взаєморозуміння знайшло місце у кожному серці та жінки завжди залишалися світлими, добрими й квітучими.

Щоб в їх серцях завжди лунала музика, а ми артисти будемо дарувати свою творчість, наповнювати душі слухачів гарними емоціями. Адже для нас головне, щоб наші серця в унісон стукалось с серцями глядачів, це напевно і є музикою серця».

         «Музика, яка йде від душі вона завжди буде сприйнята глядачем, вона завжди буде донесена до тих сердець, які сидять у нас в залі обласної філармонії. Щоденно ми це робимо, а на початку весни, з нагоди жіночого дня, ми робимо це з більшим настроєм, з особливим посилом. Ми хочемо привітати усіх жінок з світом весни. Бажаємо, щоб вони цвіли, зажди була посмішка на їх обличчях і щоб вони завжди були коханими, не тільки 8 березня, а й завжди»,-  відзначив співак Олександр Безай.

Соліст обласної філармонії Олексій Козачинський підкреслив: «Я хочу побажати нашим чарівним панянкам, леді, дівчатам, аби весна приносила щось нове в їх життя, аби вони розквітали, як перші промінці сонця, як перші квіти. Щоб цієї весни у всіх було такий настрій був, сповнений коханням».

Виконавець Артем Гасленко такожвисловив свої побажання жінкам: «Ось і весна, і нам випадає можливість привітати наших жінок, бабусь, матерів зі  святом весни. Я бажаю завжди бути такими ж неперевершеними, чарівними і бездоганними. Кохайте й будьте коханими».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool