Відома телеведуча з Кіровоградщини дала ексклюзивне інтерв’ю

Березень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 3270 | Коментарі: 0

Відома телеведуча розповіла про початок творчого шляху у Кропивницькому та про мрії

 

 

 

Кіровоградщині є ким пишатися. В нашій області починали свій шлях велика кількість відомих, талановитих та цілеспрямованих особистостей. Сьогодні ми вирішили з вами поділитися інтерв’ю з відомою українською телеведучою Світланою Катренко, яка народилась та навчалась у Кропивницькому.

Наше спілкування відбулося після одного з масштабних подій у Києві, у якому Світлана виступала у ролі ведучої. Перш за все ми поцікавились щодо її шляху до досягнення бажаного результату. У рамках інтерв’ю, вона зізналася, що завжди бажала працювати у сфері телебачення. «До мети можна рухатися поступово по всім сходинкам, а можна навпаки піти…перша моя освіта економічна, я навчалася в Кіровоградському кібернетико-технічному коледжі. Зізнаюсь, що мені настільки було тяжко із цифрами, із статистикою і економікою, що якось пішла від протилежного. Мені так набридло заповнювати ці статистичні дані, що дійшла думки - хочу займатися словами, літерами і говорити більше. Власне так я прийшла на першу роботу, а саме на радіо».

Зі слів відомої української телеведучої, їй пощастило потрапити у сильну команду людей, які люблять свою роботу та прагнули розвиватися: «Тоді був майже «золотий» склад «АБ-радіо». Вважаю великим щастям, що потрапила туди, адже це дало мені великий поштовх. Наче в море пірнаєш, коли ти оточений людьми, які рухаються вперед і щодня отримують задоволення від праці, ти насичуєшся прагненням розвиватися і ця цілеспрямованість супроводжує тебе й надалі. Важливим є те, що мої колеги були однодумцями. Із цього і почався мій шлях в цьому напрямку».

Світлана Катренко

У подальшому Світлана Катренко роботу на радіо поєднувала з роботою ведучої в ранкових програмах на українських телеканалах. Зокрема була ведучою відомої телепередачі «Ранкова кава». Надалі ж талановита дівчина не зупинилася на досягненому і зосередилась на роботі в столиці. «На той час не було можливості розвиватися у рідному місті, адже телебачення все ж таки зосереджене у столиці, і саме тому варіантів не було окрім того, як переїхати до Києва...потім звісно кастинги, відсилання резюме. Я дуже пишаюся тим, що перша моя робота знайдена була в інтернеті. Знайшла оголошення, що розшукується діджей на радіо. Отже, в столиці я теж свій шлях починала з радіо»,- розповіла вона.

Наразі Світлана на початку кожного дня вітає українців з новим днем, настроює їх на позитивний настрій в програмі «Ранок з Україною». Окрім того вона є успішною ведучою різнорідних масштабних подій та заходів Всеукраїнського рівня. Маючи великий спектр досягнень, Світлана має свою творчу мрію, яка стосується самовдосконалення: «Для мене як не дивно це Опра Вінфрі є прикладом, мені подобається, як вона працює. Хоча зараз мої вподобання зміщуються в сторону ведучого цьогорічного «Оскару» Джиммі Кіммела. Це люди на яких хочеться рівнятися і хочеться робити щось подібне, і шукати свою нішу десь тут в Україні для того, щоб проявити себе, зробити своє життя кращим і звісно цікавішим».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool