Відновлено права кіровоградців, незаконно притягнутих до адмінвідповідальності

Лютий 06, 2014 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Протягом минулого року у ході проведення перевірок додержання правоохоронними та контролюючими органами законодавства про адміністративні правопорушення прокурорами ініційовано скасування 82 необгрунтованих постанов про притягнення громадян до адміністративної відповідальності.

За допущені порушення прав громадян за результатом розгляду 235 документів прокурорського реагування дисциплінарні стягнення накладено на 320 посадовців контролюючих та правоохоронних органів.
Окрім того, за апеляційними скаргами прокурорів скасовано 56 незаконних постанов у справах про адміністративні правопорушення, винесених судами області.
За фактами фальсифікації документів при застосуванні законів про адміністративні правопорушення стосовно посадових осіб органів ветеринарної медицини, пенсійного фонду, спецінспекції Кіровоградської міської ради розпочато 5 кримінальних проваджень.
Перевірки додержання вимог законодавства посадовими особами, уповноваженими на застосування заходів адміністративного впливу, тривають.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool