Відносно службових осіб комунального підприємства порушено кримінальну справу за незаконне відчуження активів

Серпень 10, 2011 | Новини | Переглядів: 1412 | Коментарі: 0

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів по відпрацюванню підприємств – „великих боржників” співробітниками податкової міліції Кіровоградської ОДПІ встановлено факт порушення вимог законодавства при проведенні реалізації майна, яке перебувало у податковій заставі.  Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Так, службовими особами одного з комунальних підприємств укладено договір купівлі-продажу адміністративної будівлі та майстерні на суму балансової вартості нерухомості та отримано на розрахунковий рахунок кошти у сумі майже 200 тис.грн.
За словами першого заступника голови – начальника УПМ ДПА в області Андрія Роздайбіди під час перевірки наявності заставних активів було встановлено, що службові особи комунального підприємства, достовірно знаючи про наявність податкового боргу та те, що адміністративна будівля та майстерня перебувають у податковій заставі, самостійно, без погодження з Кіровоградською ОДПІ, вчинили дії щодо перереєстрації та незаконного відчуження активів, які перебували у податковій заставі. За даним фактом відносно службових осіб Кіровоградського комунального підприємства прокуратурою м.Кіровограда порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool