Відкрився перший у Кіровограді волонтерський центр

Березень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1404 | Коментарі: 0

25 березня 2016 р. у стінах Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відкрився перший у Кіровограді Волонтерський Центр.

“Сьогодні ми маємо можливість навчатись, обговорювати та шукати шляхи вирішення актуальних проблем громади, спілкуватись та знаходити однодумців у молодіжному середовищі в обладнаному та зручному просторі – Волонтерському Центрі, який відкривається на базі Кіровоградського обласного ЦДЮТ завдяки грантовій підтримці Корпусу Миру США в Україні” – Олена Арутюнян, методист з міжнародних зв’язків та партнерства Кіровоградського обласного ЦДЮТ, координатор грантового проекту Корпусу Миру США в Україні.

Слова вітання лунали від Ганни Суркової (директора Кіровоградського обласного ЦДЮТ), Челсі Елізабет (волонтера Корпусу Миру США в Україні), Тіграна Хачатряна (голови САУ у Кіровоградській області), Інни Краснощок (доцента кафедри педагогіки та освітнього менеджменту КДПУ), Тетяни Дмитренко (голови обласної організації “Спілка жінок України”, Андрія Фоменка (тренера, заступника директора Кіровоградського обласного ЦДЮТ), Дарії Сустрєтової (голови євроклубу “Надія”, президента “Країни дивовижних мрій” – органу дитячого самоврядування Кіровоградського обласного ЦДЮТ).
У плані активної діяльності Волонтерського Центру – навчання майбутніх тренерів для роботи з молоддю за напрямами: лідерство, громадянська активність, здоровий спосіб життя, запобігання ВІЛ/СНІДу, права людини, медіаграмотність, активна роль молоді у виборах, робота з переселенцями та сім’ями учасників АТО, протидія торгівлі людьми, запобігання булінгу.

Я. Ликова, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool