Відкрито виставку робіт лауреатів обласної премії імені Якова Паученка

Березень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

У Кропивницькому презентували виставку творів лауреатів обласної премії у галузі архітектури, геральдики та вексикології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка за період 2003 - 2018 років. 

У відкритті виставки взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

Експозицію презентовано напередодні Дня народження видатного архітектора-земляка Якова Паученка, на честь якого іменовано обласну премію. З цієї нагоди управлінням регіонального розвитку, містобудування та архітектури облдержадміністрації за підтримки творчих спілок і товариств представлено доробок лауреатів премії за усі роки її існування. Виставка працюватиме протягом місяця в приміщенні художнього салону.

Вітаючи учасників презентації, Сергій Коваленко зауважив, що її відкриття є непересічною подією, оскільки обласна премія у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва вручатиметься вже вшістнадцяте, а здобутки лауреатів за усі попередні роки представлено вперше. "Саме з іменем Якова Паученка пов’язане обличчя історичної частини нашого обласного центру. Шануючи власну історію, ми розбудовуємо наше місто далі. Добре було б, щоб у наступні роки визначали лауреатів обласної премії імені Якова Паученка в усіх трьох номінаціях – і в архітектурі, і в геральдиці, і в декоративно-прикладному мистецтві", – наголосив перший заступник голови облдержадміністрації. Сергій Коваленко побажав архітекторам, геральдистам та художникам Кіровоградщини подальших успіхів і нових ідей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool