Відкритий літній кубок з тенісу пройшов у Кіровограді

Червень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

20-25 червня на тенісних кортах стадіону м’ясокомбінату «Ятрань» проходив відкритий літній кубок м. Кіровограда з тенісу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

У змаганнях, організованих за сприяння відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, взяли участь 24 юних спортсменів. У напруженій боротьбі перемогу в турнірі виборов представник міста Українка Київської області Іван Амоший.

Друге місце посів учень навчально-виховного об’єднання «Школа козацько-лицарського виховання І-ІІ ступенів № 21 – суспільно-гуманітарний ліцей – дошкільний навчальний заклад Ілля Усок. Бронзову нагороду завоював учень навчально-виховного комплексу «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 26 – дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр «Зорецвіт» Борис Шерман.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, медалями від обласного відділення НОК України та кубками від міської федерації тенісу. На згадку про спортивні баталії всі учасники змагань отримали сувеніри з олімпійською символікою від Національного олімпійського комітету України та поласували солодощами від меценатів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool