«Відкрите серце» оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг з проведення ремонтних робіт

Серпень 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1637 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна благодійна організація «Відкрите серце» оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг з проведення ремонтних робіт кабінету, який знаходиться у Кіровоградському міському протитуберкульозному диспансері, згідно проекту «Взаємодопомога», що фінансується ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ».

Технічне завдання для проведення робіт:

-          фарбування стелі кабінету: 23 кв. м;

-          фарбування стін кабінету: 32 кв. м;

-          укладання кахлю на підлогу: 23 кв. м;

-          заміна дверного блоку.

Термін виконання робіт: 5-25 вересня 2011 року.                    

Цінова пропозиція має містити в собі наступні документи, завірені підписом та печаткою уповноваженої особи:

1.       Цінова пропозиція у формі рахунку-фактури, пропозиції, прайс-листа, офіційного листа, тощо.

2.       Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (свідоцтво про державну реєстрацію, довідка з податкової з переліком видів діяльності, витяг з єдиного державного реєстру з переліком видів діяльності (КВЕДів), ліцензію). 

Документація на конкурсподається в письмовому вигляді,особисто або поштою,до 12.00 31 серпня 2011 року за адресою: м.Кіровоград, вул.Леніна, 5/5, 25006. Дата публікації: 17 серпня 2011 р. Пропозиції після цієї дати не приймаються і повертаються організацією на адресу відправника. Копії документів мають бути розбірливими та якісними.
Відповідальність за достовірність наданої інформації несе учасник.
Методика обрання переможця конкурсу:спочатку серед поданих цінових пропозицій Комітетом із місцевої закупівлі КОБО «Відкрите серце» відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних цінових пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі обирається пропозиція із найнижчою ціною та виконавець, який подав таку цінову пропозицію, оголошується переможцем процедури місцевої закупівлі.

Визначення переможцяданої процедури закупівлі відбудеться протягом 2 (двох) днів з дати відкриття цінових пропозицій. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 3 (трьох) днів з дати прийняття рішення про визначення переможця, шляхом надсилання відповідних повідомлень всім учасникам місцевої закупівлі поштою або електронною поштою.

У разі необхідності, звертайтеся за додатковою інформацією за телефоном: 099-759-68-69, Аліна Ярославська.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool